Hallo, hoe kunnen we je helpen?

Support > Autoriseren en procureren / Mobiele app > Autoriseren/procureren via de mobiele app

Autoriseren/procureren via de mobiele app

Stap 1
Klik op Autoriseren of Procureren in het beginscherm. Nu verschijnt de werkvoorraad.

Stap 2
Kies hier de administratie waarvoor je wilt autoriseren of procureren. Je krijgt hierna het eerste document te zien dat goedgekeurd kan worden.

Stap 3
Je kunt de volgende acties ondernemen:

• Afkeuren: Klik op de rode knop of swipe naar links
  • Goedkeuren: Klik op de groene knop of swipe naar rechts
  • Opmerking toevoegen: Klik op Historie, voeg een opmerking toe en klik op het Papieren vliegtuig
  • Overslaan: Klik op de Drie puntjes en vervolgens op Overslaan