Support > Uploaden > Hoe zorg ik voor een hoge standaard bij de upload van documenten?

Hoe zorg ik voor een hoge standaard bij de upload van documenten?

TriFact365 krijgt wel eens de vraag: Het document dat ik heb geüpload is moeilijk leesbaar. Hoe kan dat? Het antwoord op deze vraag is divers. Er zijn verschillende reden waarom een document minder goed leesbaar is. Het is daarom belangrijk om als gebruiker op de juiste wijze gebruik te maken van de upload mogelijkheden van TriFact365 om zo een hoge standaard te garanderen.

Welke standaard moet ik toepassen?

1. Upload originele bestanden
  2. Bestandsformaten als PDF en Word worden geüpload via de portal of via e-mail
  3. Bonnen worden geüpload met de TriFact365 mobiele app

Waar moet ik rekening mee houden?

Portal

E-mail

• Zorg dat de documenten als bijlage zijn toegevoegd
  • Maak rechte en goed leesbare scans van papieren documenten
  • De resolutie van een scan moet tenminste 200 dpi zijn
  • Gebruik het onderwerp van de e-mail of bulk documenten te splitsen
  • Stuur ontvangen documenten automatisch door

Mobiele app

• Maak een goed leesbare foto met de mobiele app
  • Eén bon per foto
  • Zorg dat de foto recht is
  • Fotografeer van dichtbij
  • Snij de foto bij om enkel de bon te tonen