Support > Uploaden > Uploaden via online (cloud) opslag

Uploaden via online (cloud) opslag

Via online (cloud) opslag locaties kunnen bestanden worden geüpload in TriFact365. Hier onder volgt een uitleg hoe je dit kunt inrichten.

Veel gebruikte online opslag applicaties zijn Microsoft OneDrive, Google Drive, Dropbox en iCloud. Voor deze applicaties is er een desktop-app beschikbaar die er voor zorgt dat via de verkenner of taakbalk toegang is tot online opgeslagen documenten. Om de desktop-app te installeren zijn hieronder links opgenomen.

Nadat de desktop-app is geïnstalleerd zal er in de verkenner een locatie voor de betreffende app beschikbaar zijn. Via het uploaden in de portal kun je vervolgens voor deze locatie kiezen, bestanden selecteren en uploaden. Wanneer je toegang hebt tot een online opslag locatie van een klant dan kun je deze ook toevoegen.

Is de locatie via de taakbalk (zie rode markering hieronder) beschikbaar dan kunnen na het openen van de desktop-app de bestanden geüpload worden via de portal door middel van slepen.