Hallo, hoe kunnen we je helpen?

Support > Mobiele app > Vernieuwde mobiele app

Vernieuwde mobiele app

Op deze pagina worden de functionaliteiten van de vernieuwde mobiele app toegelicht. Via de e-mail hebben gebruikers instructies ontvangen voor het downloaden van de mobiele app.

Inloggen

1. Open de app van TriFact365.
  2. Log in met het e-mailadres en wachtwoord van jouw gebruiker.

Foto maken en uploaden

1. Tik op ‘Uploaden’ in het menu.
  2. Selecteer ‘Uploaden via camera’ of ‘Uploaden via galerij’. Maak of selecteer een foto.
  3. Selecteer een administratie.
  4. Optioneel kun je de foto bijsnijden en een omschrijving en/of opmerking meegeven.
  5. Tik op ‘+ Uploaden’ om de foto te verzenden.

Uploadhistorie raadplegen

1. Tik op ‘Uploadhistorie’ in het menu.
  2. Pas eventueel een administratiefilter toe via ‘Selecteer een administratie’.
  3. Alle uploads staan gesorteerd per maand. Per upload wordt de omschrijving, uploaddatum- en tijd en de naam van de administratie getoond.
  4. Tik op een upload om de foto te bekijken en een eventueel meegestuurde opmerking te bekijken.
  5. De Uploadhistorie staat niet in verbinding met de TriFact365 portal en toont alleen de documenten die succesvol zijn geüpload met de mobiele app.
  6. Documenten die met een oudere versie (tot versie 2.3.12) van de mobiele app zijn geüpload worden niet getoond in de Uploadhistorie van de nieuwe versie. Wel zijn en blijven deze documenten aanwezig in de portal van TriFact365 en kunnen via de Werkvoorraad en/of het Archief worden ingezien.
  7. Documenten die met een nieuwe versie (vanaf 3.0.1) van de mobiele app en niet langer dan 12 maanden geleden zijn geüpload zullen getoond worden in de Uploadhistorie.

Document autoriseren/procureren

1. Tik op ‘Home’ in het menu.
  2. Hier wordt per administratie getoond hoeveel documenten er klaarstaan om te autoriseren/procureren.
  3. Tik op een administratie. Het eerste te autoriseren/procureren document wordt getoond.
  4. Via het tabblad ‘Document’ kun je het document bekijken.
    • Het aantal pagina’s staat rechtsboven het document weergegeven.
    • Wissel tussen pagina’s door op de linker- of rechterkant van de pagina te tikken.
    • Zoom in op een pagina met twee vingers of door dubbel te tikken.
  5. Via het tabblad ‘Historie’ kun je de historie van het document bekijken.
    • Indien er opmerkingen zijn geplaatst, dan wordt dit middels een rood bolletje kenbaar gemaakt op het tabblad.
    • Plaats een opmerking via het veld ‘Typ een opmerking’ onderaan.
  6. Swipe naar links om een document af te keuren of tik op de knop ‘Afkeuren’.
  7. Swipe naar rechts om een document goed te keuren of tik op de knop ‘Goedkeuren’.
  8. Tik op de drie puntjes (•••) rechtsboven om het document over te slaan.

Instellingen

1. Tik op ‘Instellingen’ in het menu.
  2. Ga naar ‘Taal’ om de taal van de app aan te passen naar Engels, Duits, Frans of Spaans.
  3. Ga naar ‘Uiterlijk’ om een lichte of donkere modus van de app toe te passen.
  4. Ga naar ‘Pushnotificaties’ om pushnotificaties aan te zetten voor te autoriseren/procureren documenten.
  5. Ga naar ‘Foto’s opslaan na upload’ om gemaakte foto’s automatisch op te slaan op je smartphone na het uploaden.